Pravidla milostné předehry! Kdy se ji vyplatí úplně vypustit?

S milostnou předehrou je to jako s vínem – musíte ji správně dávkovat, ať Vám přinese ten pravý požitek a nesmí se to s ní přehnat. Když předehru zbytečně protahujete, změní se v nudnou prudu a vzrušení opadne. Existují dokonce situace, kdy je vhodné předehru úplně přeskočit. To je pro některé netrpělivé přece dobrá zpráva, no ne?

Pokud zrovna nemáte náladu na žužlání ouška, olizování nejrůznějších partií těla partnerky a nekonečné hlazení, existují situace, kdy je vypuštění předehry naprosto v pohodě a neznamená to postelové faux pas.

První případ, kdy je vypuštění milostné předehry v pořádku, je situace, v níž pokulhává hygiena. Vyžadovat ráno hned po probuzení dlouhé francouzské polibky nemusí být rozhodně nic příjemného a partnerka to rozhodně vyžadovat nebude. Také situace, kdy jste oba dva dny neviděli sprchu, moc nevybízí k prozkoumávání všech záhybů partnerčina těla. Naprosto ideální čas na přeskočení milostné předehry je ráno a to nejen kvůli nevyčištěným zubům, ale i kvůli nedostatku času. Prostě na to skočte bez jakýchkoli předchozích obstrukcí a zadělejte si na pěkný den.

Další situace, kdy je přípustné předehru přeskočit, jsou ty, kdy Vám hrozí, že Vás někdo načapá „v akci“. Možnosti kde se oddávat sexu je nepřeberné množství – v parku, v autě, ve výtahu, v chodbě panelového domu, v kině, na záchodcích v restauraci. Situace, kdy Vás může někdo nachytat, jsou neobyčejně rajcovní! Adrenalin při sexu zkrátka dokáže neuvěřitelné věci. Logicky ale na předehru času nezbývá.

Předehra se moc nenosí ani v případě sexu na jednu noc. Sex s neznámým je totiž jednou z variant, kdy se na ochutnávání a poznávání těla druhého příliš nehledí. I když se tento sobecký sex ve stylu rychle „zneužít“, dosáhnout svého a odejít bez rozloučení připisuje spíš mužům, některé ženy, také vyznávají tenhle způsob milostných hrátek, protože jim na navazování partnerských vztahů zrovna vůbec nezáleží. Když protějšku nebudete chtít nechat ani telefonní číslo, tak proč se zaobírat nějakou předehrou? Během Vašich loveckých výprav do barů a na diskotéky se můžete dostat do nejrůznějších situací. Je logické, že sex na barových záchodcích nebo v někde v průchodu s prakticky neznámým člověkem k nějakému jeho protahování moc nevybízí.

Poslední situací, která snese vypuštění předehry je klasická rychlovka, jak ji všichni známe. Provokativně se osaháváte v kině nebo Vám její noha zajede do rozkroku pod stolem v restauraci, zkrátka se už nemůžete dočkat, až na to vlítnete. V takovýchto případech vyhledáte trochu soukromí a užijete si sexu bez jakýchkoli cavyků. Stačí partnerce vykasat sukni, strhnout kalhotky a jde se na to! Jakmile dojde na rychlovku, jdou stranou všechny klasické poučky o předehře. Její podstata totiž spočívá v náhlosti, spontálnosti. A jako předehra stačí pouhé: Chci tě!

Jedno je jisté – sex bez předehry preferují v převážné většině muži. Podle nejnovějších zjištění americké psycholožky Laura Berman muži, kteří mají rádi rychlý a tvrdý styk, jsou často citliví, i když to tak možná nepůsobí. A citlivé muže mají přece ženy rády!

Zdroj