Silnější břicho pomocí pěti nových cviků

Co je lepší než dobře vypadající břicho? Břicho, které je přesně tak silné, jak vypadá. Zde je návod, jak si takové břicho vytvořit.

Pokud chcete břicho, které vypadá jako valcha na prádlo, dejte si do pořádku stravu. Pokud chcete skutečně silné břicho, cvičte cviky popsané níže.

Abych parafrázoval trenéra Dana Johna, mít břicho jako valchu a žádnou sílu ve středu těla je jako zbrusu nová pneumatika, která je úplně vypuštěná.

Schopnost vytvořit v břiše vnitřní tlak je zásadně důležitá, a to nejenom pro zvedání činek, ale pro jakýkoli sportovní výkon.

142433744

ANTI-CORE TRÉNINK

Celé smýšlení za silným středem těla je dnes postavené na tom, že tvoříme střed, který umí pohybu odolávat, nikoli jej vytvářet. Vykašlete se tedy na Russian twist a sklapovačky, a začněte cvičit následující cviky.

ROLL OUT

Snažte se udržet v jedné linii kolena, boky i ramena. Záda držte rovně a nedovolte středu těla poklesnout. Zjednodušit si to zpočátku můžete použitím míče. Potom se posuňte k ab wheel s omezeným rozsahem pohybu tak, jak vidíte na videu zde.

PALLOFF PRESS

Postavte se kolmo ke kladce. Držadlo uchopte ve výšce hrudníku. Klekněte si na jedno koleno, to blíže ke kladce. Ramena a boky držte rovně a kladku oběma rukama odtlačujte od těla. Potom se obraťte a sérii opakujte na druhou stranu.

STIR-THE-POT ON BALL

Začněte v nízké pozici plank na míči. Nohy i záda mějte rovně a rukama rotujte v kruhovém pohybu. Směr pohybu rukou po jedné sérii střídejte. Čím větší poloměr kruhu zvolíte, tím obtížnější to bude. Větší rozestup nohou vám to naopak zjednoduší.

BODY SAW

Použijte kluzáky nebo ručník na dřevěné podlaze, začněte v nízké pozici plank, se špičkami na ručnících. Tělo posouvejte dozadu a držte pozici planku. Ztížit si to můžete tak, že zaujmete pozici kliku nebo zvednete jednu nohu ze země.

PŘENÁŠENÍ NÁKLADU

Popadněte dvě těžké kettlebell činky a jděte na procházku. Velmi silná osoba by měla být schopna přenést svou tělesnou váhu (polovinu v každé ruce) přes délku fotbalového hřiště.

Zdroj

Napsat komentář